Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• elite.cs11

senior tag

válasz Ghoosty #160 üzenetére

A kickstarter úgy indult, hogy 2018 decemberben megjelenik

Itt valamit benéztél szerintem, mert sose mondtak megjelenési dátumot, pont azért, mert akkor akarják kiadni, ha tényleg elkészült. A start citizenhez meg nem hasonlítanám..nagyon nem, de nem akarok offolni. (lásd: konkrétan tudsz játszani a játékkal, csinálni questeket, raidelni, stb stb)

Játszottam az alfával, és már az olyan élményt adott, mint kevés más már kiadott játék. Vannak benne gyermekbetegségek, de szerintem hatalmas a potenciál is. Igazából játékelem szempontból sok újdonság nincs benne...archage-ből meg egyéb nagy régi mmo-ból vesz át már jól bevált formulát esetleg kicsit átalakítva.

Nekem is vannak kételyeim, hogy hogy fog működni a gyakorlatban, de mivel még messze a release, bőven van idejük csiszolni a dolgokon.

Szerverméret szempontjából meg...tudják bármikor mergelni a szervereket anélkül, hogy bármit is buknának a játékosok, szóval ettől se félek, játékosszámról most filozófálni, meg szerintem értelmetlen, de kinek mi ugye.

Elvileg augusztusban indul az alfa 2 utolsó szakasza, akkor majd újra elmerülök a játékban, ott már lesz valamiféle elvárásom is (alfa 1-el úgy voltam, hogy lássuk mit tudtak csinálni, és kellemesen csalódtam)

Új hozzászólás Aktív témák