Hirdetés
- LG G Pad 8.3 - vissza a jövőbe
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- E-book olvasók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Mini-ITX
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assimilator
őstag
En azt tudom javasolni, hogy youtube-n nezz utana videonak. Biztosan sokan vannak akik 7850-el teszteltek. Mivel nepszeru kartya volt a maga idejeben. S akkor meg tudod nezni mire kepes. Vagy megveszed, kiprobalod, aztan ha nem tetszik, mehet a refund. Viszont ha csak minimumom fut el, akkor hagyd, mert a rondanal is ocsmanyabb minimumon. Pont tegnap neztem egy ilyen videot. Egyebkent 100 ora single jatek utan azt tudom modnani, hogy egy nagyon jo jatek, ami azonnal buntett ha tobbet gondolsz magadrol vagy nem vagy ovatos. Nagyon nagy kalandokat lehet osszehozni benne. Tobbjatekosban sokkal jobb lehet, de csak haverokkal. Egyebkent nekem idegenekkel nem jott be. Rengeteg valtozatos mod van hozza. Viszont rengeteg kiaknazatlan potencial rejlik benne. Illetve problema, hogy a hosszutavu kihivasok teren erosen hianyos. A teruleti balanszon is lenne mut boven csiszolni. Illetve a gepigeny eleg magas. De azon elvileg dolgoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Elektromos autók - motorok
- eBay
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- Posta, csomagküldés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest