-
PROHARDVER!
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
Vertigo18 #330 üzenetére
Én is így értettem. Sőt akkor még ez a cryopod sem kell. Azt nem értem hogy miért nem lehet nyerges állatot feltölteni ha az obeliszkbe meg tehetsz minden félét. Szóval igazából leszeded a nyerget és azt külön berakod, legalábbis én így értem.
Azt nem tudom mi az az RGB szoborhármas bent amit láttunk. Azt hittem hogy ilyent kell megszerezni a térképen és azzal visszamenni.Amúgy tegnap dolgom volt, nem tudtam játszani fiammal, egyedül tolta. Az étkezőben ültem és újságolta a szobából hogy megszelidített már 4 állatot az egyjátékos térképén. Aztán kb 2 perc múlva jön ki és elcsukló hangon meséli hogy odajött ez a csőrös hosszúkarmú dínó és megölte őt is meg mindegyik állatát.
Szóval kemény a játék, edzi a fiatalságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox Series X|S
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest