- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen széket vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi hangfal építés
- VR topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whYz
őstag
Vettem egy 9V 1A adaptert az arduino 101-hoz, de valami nem oke, mert a power led szinte alig vilagit. Uno-val viszont minden problema nelkul megy.
Tul gyengle lenne az 1A a 101-nak?
-
whYz
őstag
Egy ilyet ra lehet kotni az UNO-ra rele nelkul?
-
whYz
őstag
Sziasztok
Irtam egy egyszeru wifi shield ellenorzo kodot ami tokeletesen mukodik uno-val, viszont 101-al csak a "Testing..." reszig jutok el es ott megakad.
A wifi shield nincs csatlakoztatva, nem is ez lenne a lenyeg, csak a kod mukodjon es ismerje fel, hogy nincs wifi shield.
Mi lehet a problema? Legujabb libraryk vannak fent de regebbiekkel is probaltam, nem sok sikerrel. Probaltam kulonbozo usb-vel, serial helyet led-el, barrel jack-el stb...
#include <SPI.h>
#include <WiFi101.h>
void setup() {
Serial.begin(9600);
while (!Serial) {
;
}
Serial.println("WiFi101 check.");
Serial.println();
Serial.println("Testing...");
WiFi.status();
Serial.println("Done");
}
void loop() {
}Ezzel szenvedek mar 2 napja, mar mindent ujraraktam es nem jutok elorebb.
-
whYz
őstag
Akkor ha jol gondolom eleg lenne egy ilyet vennem es ehhez csatlakoztatni az adafruit PN532-t SPI-vel (I2C nem mukodik a ATSAM21-el).
ATWINC1500 mukodik low power modban is, igy ez a problema is meg lenne oldva.Abban esetleg tud valaki segiteni, hogy a adafruit PN532-t hogyan kossem ossze a Feather M0-val?
-
whYz
őstag
válasz
Janos250 #3277 üzenetére
Koszi a segitseget.
Akkor most rendelek egy ilyen ESP8266 ESP-12F-et es meglatjuk mit tud.
Egy ilyen nfc shieldem van. Probalom rabirni androiddal valo kommunikalasra, de meg nagyon az elejen vagyok. Ezzel kapcsolatban nem tudsz valami dokumentaciot? Mert neten eleg keves forrast talaltam.
-
whYz
őstag
válasz
Janos250 #3275 üzenetére
Koszi szepen az infot.
Szerinted mukodhet egy ESP8266 egy Genuino 101-al vagy vegyem akkor meg a teljes boardot es hasznaljak csak azt onmagaban? Genuino 101 mar megvan, igy legszivesebben azt hasznalnam, meg szeretnek egy nfc shieldet is racsatlakoztatni ha lehet.
Itt pl valakinek nem mukodott, de mast nem nagyon talaltam rola. Lehet egyedi eset.
-
whYz
őstag
Sziasztok
Nem tudjatok, hogy a WiFi Shield 101-et valahogy be lehet szerezni EU-ban?
Ha azt szertnem ellenorizni, hogy egy ajto nyitva van-e, akkor milyen kiegeszitore lesz szuksegem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Bittorrent topik
- Path of Exile (ARPG)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Metal topik
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Második bétánál jár a One UI 8
- További aktív témák...
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest