- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobyjack
senior tag
Próbáltam több másik USB csatlakozókon is. Ha újba dugtam, mindig új eszközként ismerte fel és felrakott hozzá drivert. COM4-től COM7-ig változott ilyenkor a portja. Természetesen a programban is változtattam ennek megfelelően. Ha más COM portot választottam, akkor más hibakódot dobott.
-
Bobyjack
senior tag
Sajnos nincs másik Arduinom egyelőre. Nagyon kezdő vagyok.
(#1373) Gergosz2:
Ki/bedugózás jópárszor megvolt. A beállítások szerintem jók: Atmega 328 és Arduino Nano.
Van egy progromozó választási lehetőség, ott nem tudom melyiket válasszam, azt hiszem felülről a második volt alapból beállítva. V2 van a végén arra emlékszem, sajnos nem vagyok otthon, nem emlékszem pontosan. De semelyikkel sem akart működni, végigpróbáltam őket.
Eszközkezelőből törtlést ki fogom próbálni, bár olyat őszintén még nem csináltam, de remélem menni fog.
-
Bobyjack
senior tag
Tegnap megérkezett az Arduino nanom, működött is, kipróbáltam pár gyári sketchet. Azonban most feltöltéskor ezt a hibaüzenetet kapom:
Tudtok esetleg ezzel segíteni? Nézzétek el, ha egyszerű a válasz, elég kezdő vagyok még.
Szerk: Ha ez segít, a PWD led folyamatosan világít, az L feliratú kb. 1 Hz-el villog, feltöltéskor pedig az RX villog gyorsan, majd abbamarad.
-
Bobyjack
senior tag
Köszi a választ! Egy full kínai Ebayes MG996R szervót rendeltem a minap. Egy relatíve erős rugó ellenében dolgozna. Az érdekel, hogy a táp elvétele után lehet-e arra számítani, hogy alap helyzetbe álljon magától a rugó ereje miatt, vagy mindenképpen kell egy ciklust írnom, hogy 0 pozícióba kerüljön? Van esetleg innen valakinek ilyen szervója?
-
Bobyjack
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy ha egy szervo motornak elvesszük a tápfeszültségét, akkor mennyire válik szabadon elforgathatóvá a tengelye? Azzal tisztában vagyok, hogy a motor ilyenkor nem dolgozik, de hátha a hajtóműnek van egy fajta önzárása a nagy áttétel miatt
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged