- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobyjack
senior tag
Próbáltam több másik USB csatlakozókon is. Ha újba dugtam, mindig új eszközként ismerte fel és felrakott hozzá drivert. COM4-től COM7-ig változott ilyenkor a portja. Természetesen a programban is változtattam ennek megfelelően. Ha más COM portot választottam, akkor más hibakódot dobott.
-
Bobyjack
senior tag
Sajnos nincs másik Arduinom egyelőre. Nagyon kezdő vagyok.
(#1373) Gergosz2:
Ki/bedugózás jópárszor megvolt. A beállítások szerintem jók: Atmega 328 és Arduino Nano.
Van egy progromozó választási lehetőség, ott nem tudom melyiket válasszam, azt hiszem felülről a második volt alapból beállítva. V2 van a végén arra emlékszem, sajnos nem vagyok otthon, nem emlékszem pontosan. De semelyikkel sem akart működni, végigpróbáltam őket.
Eszközkezelőből törtlést ki fogom próbálni, bár olyat őszintén még nem csináltam, de remélem menni fog.
-
Bobyjack
senior tag
Tegnap megérkezett az Arduino nanom, működött is, kipróbáltam pár gyári sketchet. Azonban most feltöltéskor ezt a hibaüzenetet kapom:
Tudtok esetleg ezzel segíteni? Nézzétek el, ha egyszerű a válasz, elég kezdő vagyok még.
Szerk: Ha ez segít, a PWD led folyamatosan világít, az L feliratú kb. 1 Hz-el villog, feltöltéskor pedig az RX villog gyorsan, majd abbamarad.
-
Bobyjack
senior tag
Köszi a választ! Egy full kínai Ebayes MG996R szervót rendeltem a minap. Egy relatíve erős rugó ellenében dolgozna. Az érdekel, hogy a táp elvétele után lehet-e arra számítani, hogy alap helyzetbe álljon magától a rugó ereje miatt, vagy mindenképpen kell egy ciklust írnom, hogy 0 pozícióba kerüljön? Van esetleg innen valakinek ilyen szervója?
-
Bobyjack
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy ha egy szervo motornak elvesszük a tápfeszültségét, akkor mennyire válik szabadon elforgathatóvá a tengelye? Azzal tisztában vagyok, hogy a motor ilyenkor nem dolgozik, de hátha a hajtóműnek van egy fajta önzárása a nagy áttétel miatt
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest