-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
tukko1 #15903 üzenetére
Az arduino is tudja használni az STLink-et, csak ki kell választani, hogy azzal programozod, és akkor boot-loader sem kell rá (csak akkor kell ha az ST-t az USB-n akarod programozni).
Amúgy ilyen BluePill panelből amit vettél elég sok olyan fordul elő amin nem működik az USB. Talán valami hibás szériájú prociból építették, vagy hasonló. Nekem is van itthon néhány ilyen panelem, kb az 50%-án működik az USB, a másik 50%-án nem. Volt amin kinyírtam véletlenül a procit, forrasztottunk rá eredeti MCU-t, azzal megjavult az USB is
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest