-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
zapikanka #9295 üzenetére
Passz, Tényleg ezer féle van.
Arduino starter kit a kulcsszó.
Én olyat vennék amiben adnak egy Arduino Uno-t vezérlőnek, hisz erre épül a tutorial-ok kb 95%-a. A körítés meg kb mindegy, amelyik szimpatikusabb. Ha tudod mivel szeretnél foglalkozni (lcd kijelző, érzékelők, motorok, toronyóra aranylánccal, stb.), akkor olyan készletet keress amiben ez benne van!Dupont jumper vezetékek is kelleni fognak (apa-apa, apa-anya), nem baj ha adnak hozzá. Jah meg alapvető elektronikai alkatrészek legyenek benne, mint ellenállások, diódák, gombok, kondenzátorok, stb.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
zapikanka #9292 üzenetére
Az első az eredeti. A második nem tudom micsoda, ilyen összeállításban még nem láttam. Lehet kapott egy frissítést a csomag.
Akkor tudom ajánlani ezeket, ha semmit nem értesz az elektronikához. Ha tudod mi az az áramkör, soros/párhuzamos kapcsolás, tudod mi az az Ohm törvény és ismered Kirchhoff tételeit, akkor nem vennék eredeti kezdő csomagot. (Persze lehet támogatni az alapítványt.)
E helyett inkább Ebay-ről lőnék egy készletet töredék áron.
Neten meg van kismillió tutorial.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Asus Rog Strix G16
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest