-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt úgy biztos nem. Ha már, akkor
(currentpulse >= pulzus) || voros
, de amúgy az összehasonlításnak nagyobb a precedenciája.(#9899) Janos250: Igen, ezt írják is az Arduino oldalán, de mondjuk a fordító igazán számíthatna rá, hogy ha egy ISR-ben módosítasz egy változót, akkor az automatice legyen volatile.
(#9896) Vladi:
az úgy értelmes, hogy:
volatile unsigned longAzzal vigyázz, mert csak 8 bites a proci, és mikor kiolvas egy bájtot a longból, akkor a maradék része változhat. [link]
-
Vladi
nagyúr
Szerintem az úgy jó, anno az előző ( 1.0 ) változatban is így adtam meg: link.
off tapasztalat: lánchajtás soha de soha nem fog stabil fordulatszámot eredményezni. Legalább is jóval tágabb a tűrésmezeje, mint amire szükségem lenne.
Bakker egy éve dolgozom rajta....
Hardveres prellmentesítésem van. Egy opto izolátor kártyát építettem*, ami izolálja a jelet, 12 voltról 5-re konvertálja és ha már ott van prellmentesít is.
*egy kiáló, nagyszerű, remek villanyos barátom segített megtervezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged