-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tankblock #9853 üzenetére
Azt meg tudod mondani, hogy az egész cókmók mindenestül kb. mennyi helyet foglal a gépen, illetve lehet-e úgy telepíteni, hogy semmit ne tegyen a C: meghajtóra? Ugyanis kezd vészesen betelni a 120G SSD a laptopomban...
Az arduino ide-t is sikerült úgy feltenni, hogy több giga helyet foglal a rendszermeghajtón, mert csak hónapokkal a telepítés után olvastam a portable telepítési módról, de akkor már nem mertem hozzápiszkálni, mert addigra jó sok mindent telepítettem és féltem, hogy vmi elQródik...weiss: ezzel az erővel a választ is leírhattad volna.
-
válasz
Tankblock #9853 üzenetére
Értem!
Régebben próbáltam már ismerkedni az Eclipse-szel, de az nekem már atomfizika...Bónuszkérdés (mindenkihez): van egy usb-s töltésmérőm, és megmértem most vele egy tablet töltését, Samsung fast charge töltőre kötve, 5%-ról 100%-ra 9V töltő feszültséggel 3200mAh töltést írt ki, és most zavarban vagyok, hogy akkor mennyi töltést is vett fel a tablet?
Jól gondolom, hogy ha beszorzom 9v/5v=1,8-cal, akkor közelebb vagyok a megoldáshoz? Vagy 9/4.2-vel kell szorozni? Vagy 9/3.7-tel? Mert utóbbi esetben másfélszer akkora számot kapok, mint az akksi teljes kapacitása...
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged