Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi hangfal építés
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ecaddsell
üzenetére
Este küldök egy saját bebounce kódot, amit a smart car-omhoz írtam, speed encoderhez írtam és uno/mega board-ra, de rotary-hoz simán át lehet írni. Sokat kísérleteztem a megoldással, szerintem elég jó lett.
Az a lényege egyébként, hogy nem csak azt figyeli, hogy a pergés abbamaradt-e, hanem csak akkor ugrik a számláló, ha az előző állapothoz képest ellentétes állapotban van az optokapu. Lassú forgatásnál ha úgy áll meg a kerék, hogy nem takarja teljesen a LED-et, simán képes álló helyzetben is prellegni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G15 gamer laptop, Ryzen 9 6900HS, RTX 3070 Ti, 32gb DDR5 megvigyázott állapotban
- Niko Bis sarokkanapé FÉLÁRON sürgősen eladó!
- 2 TB, 1 TB, 500 GB 3,5 HDD bazár!
- 9gen i7 PC 1070ti vga-val
- Új 2k Gamer PC Ryzen 7 5800X/RX 9060 XT 16Gb OC/16- 32Gb DDR4/500Gb -2Tb SSD/750-850W 2-4 Év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold