Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- OLED TV topic
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tankblock
üzenetére
Arduino alatt is lehet használni az idf függvényeket, miért jobb szerinted ha arduino teljesen ki van hagyva? Az IDE sajnos nem a legszélesebb körben használható program. Azt sajnálom én is hogy egy STM32-es Kiel-hez vagy AVR studiohoz képest "butább" program. Sok hasznos funkciót elbírna még, de valószínű annyira hobbistáknak van kitalálva, hogy egy komolyan fejlesztőkörnyezet adta lehetőséget aki hobbi szinten programozik, ők nem hiányolják. Igaz én is hobbi szinten vagyok még is hiányolok sok funkciót

(#9068) Teasüti
Nézegettem a bluetooth + wifi használatot. Erre is azt írják githubos kommentek, hogy sajnos nem nagyon megy együtt, mert elfogy a RAM.
Valamit ki kell találjak, mert jelenleg a socket szerver még se lesz jó. NTP szerveren keresztül akartam dátumot lekérni, ami UDP-n keresztül kommunikál. Ha a socket szervernek statikus IP-t adok, akkor arra jutottam, hogy bezavarhat az UDP-nek, mert nem frissül az idő adat. Ha nem statikus IP-t használok akkor jó, viszont a socket kliens ki tudja mikor gondol egyet és nem tud csatlakozni. Jelenleg fix IP-t adok a szervernek, a kliensbe beírom erre csatlakozzon és megy is. Ha kihagyom ezt a fix IP dolgot, félek bármikor előjön egy csatlakozási probléma, amikor nem tudja a kliens hova csatlakozzon. Nem gondoltam, hogy ennyi problémás lesz.Akik minimum 2 db ESP32-t használnak és ezek egymással kommunikálnak (hogyan teszik, Bluetooth, ESPNow, más?), plusz netre is akartak csatlakozni esetleg, ők milyen lehetőséget tudtak használni? Nem gondolnám, hogy én vagyok az első aki ilyet szeretne csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Synology NAS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- League of Legends
- Okos Otthon / Smart Home
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- PS4 FAT (1216A 12.02 GOLDHEN)
- FÉLÁRON SZINTE ÚJ HP HyperX Cloud Stinger Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ekkold