Hirdetés
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Zeneszerkesztő és DJ topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Apránként jutnak eszembe a dolgok:
a Serial.print megfelelőjeként az ESP32-n a szokásos cout is használható, pl.:cout << " Hello World ! " << endl;Ennek ugyan semmi előnye a Serial.print-hez képest, de van aki inkább ezt a C++ szokásost kedveli, van aki az Arduino jellegű Serial.print-et.
-
Janos250
őstag
Bár már gyakorlatilag aktualitását vesztette, de csak most jutott eszembe, hogy valakinek én régebben feltettem egy DHT11 kezelő mintaprogramot, amit azért is úgy tettem fel ahogy, hogy könyvtár témára is példa legyen:
[http://arduinouser.hu/szenzorok/] -
Janos250
őstag
Ezt hagyd ki:
int A;
int B;
int C;
int D;Felesleges, sőt zavaró. Ha mégis benne lenne, akkor kellene a this, ha nem a paraméterre, hanem a példány saját változójára hivatkozol, és megegyezik a nevük, de itt most olyan nem kell.
Más gondot én első ránézésre nem látok, de több szem többet lát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Mobilinternet
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Asztalos klub
- Autós topik
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 15 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U GeForce MX330 16GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- Xiaomi 15 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 14C 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold