- TCL LCD és LED TV-k
- Forrmell.enn
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell notebook topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
modeller
aktív tag
válasz
Janos250 #7389 üzenetére
"Arduinoban programozása kényelmes, nagyon gyors, rengeteg a periféria, a két mag más programozási technikákat is lehetővé tesz"
Ezt úgy érted, hogy arduino-ban lehet programozni a co-processzort? Mert én úgy láttam, hogy nemhogy arduino-ban, de még a sima C IDF-ben sem lehet, hanem valami assembly makrós katyvasszal lehet csak.
Csak az IDF példát néztem ahol a co-proci figyeli, hogy egy adott pin bemeneti feszültsége két beállitott érték között van-e és ébreszti a főprocit, ha kivül esik.(ez az "ébresztés" is érdekes, inkább reset-nek kellene mondani, csak éppen le lehet kérdezni, hogy mi is volt a boot oka)
-
_q
addikt
válasz
Janos250 #7389 üzenetére
Én STM32-t keil-be programoztam függvénykönyvtárak segítségével. Regiszter vagy alacsonyabb assembly programozás sose vonzott, nem is terveztem használni, tehát ez ennek dokumentált hiányossága nem zavaró számomra.
Így ha jól értem az ESP32 + Arduino kombó nekem való, ráadásul a bluetooth (BLE vagy minden féle bluetooth nem tudom) kommunikációs hiányosságokat eltekintve mindent meg lehet Arduino környezetben valósítani. Meglátom, ha megjön a valóságban mi lesz.Köszi a részletes leírást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest