- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- Milyen monitort vegyek?
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Bluetooth hangszórók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Teasüti #7315 üzenetére
Na, de ha pl. egy 500 nanos jelet akarsz kiküldeni kézzel, akkor beállítod a pint 1-re, aztán figyeled az időt és 500 nano múlva átteszed 0-ba, de lehet, hogy közben megszakít, és akkor az már nem 500 nano lesz! Mivel gyors a proci, ezért menne így, kézzel is, ha biztosan nem lenne szaggatás. Elvileg persze le lehet tiltani a megszakítást, de hiába tiltottam le, akkor is közbejön néha egy pici szaggatás. Próbáltam az egyéb taskokat is leállítani, de nem jártam sikerrel. Tehát, ha valamire NAGYON GYORSAN kell válaszolnod, az nem biztos, hogy nagyon gyors lesz. Tudom, persze, használjunk RTM-et, PWM-et, vagy interruptot, de a kíváncsiság hajtott.
Elvileg "until"-os időzítés is van, de nekem azzal se jött össze. A priorításokat is hiába variáltam, gyakorlatilag mindegy volt, hogy 1-es, vagy 24-es (25 a max) volt. Még jó, hogy csak kíváncsiságból játszogattam vele, nem éles dologban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen egeret válasszak?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest