- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Teasüti #7315 üzenetére
Na, de ha pl. egy 500 nanos jelet akarsz kiküldeni kézzel, akkor beállítod a pint 1-re, aztán figyeled az időt és 500 nano múlva átteszed 0-ba, de lehet, hogy közben megszakít, és akkor az már nem 500 nano lesz! Mivel gyors a proci, ezért menne így, kézzel is, ha biztosan nem lenne szaggatás. Elvileg persze le lehet tiltani a megszakítást, de hiába tiltottam le, akkor is közbejön néha egy pici szaggatás. Próbáltam az egyéb taskokat is leállítani, de nem jártam sikerrel. Tehát, ha valamire NAGYON GYORSAN kell válaszolnod, az nem biztos, hogy nagyon gyors lesz. Tudom, persze, használjunk RTM-et, PWM-et, vagy interruptot, de a kíváncsiság hajtott.
Elvileg "until"-os időzítés is van, de nekem azzal se jött össze. A priorításokat is hiába variáltam, gyakorlatilag mindegy volt, hogy 1-es, vagy 24-es (25 a max) volt. Még jó, hogy csak kíváncsiságból játszogattam vele, nem éles dologban.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Hardcore café
- Viccrovat
- Formula-1
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest