- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
gyapo11 #7284 üzenetére
Szerintem folyamatosan megy a stream függetlenül a tartalmától és a pc oldali szoftver dönti el a 0/1-ekről hogy mit kezd vele - a rajta lévő CY7C68013-ben lévő 8051 mag szerintem nem elégséges szoftveres elemzésre, épp csak az alap I/O funkciók ellátására alkalmas...
Ha aida-val nézed az eszközök > usb eszközök rovatot akkor ott látod majd hogy hogy épül fel, mi miből származik. Dugj sorban a portokra egy felismerhető nevű eszközt, és akkor látod hogy melyik port melyikkel osztozik az erőforrásokon... Egyébként olyat is tapasztaltam már egy notin, hogy a natív portokon xarakodott a saleae, de egy adott hub chippre épülő hubal meg szépen ment - szóval lehet valami kommunikációs időzítési problémák jönnek elő ilyenkor, amin ronthat de akár segíthet is egy köztes pont...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest