-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Janos250 #7127 üzenetére
Idáig már magam is visszafejtettem a demót.
Amit pillanatnyilag nem értek, az a pStrand használata:digitalLeds_updatePixels(pStrand)
Azt próbálom kisilabizálni, hogy ez egészen pontosan mire is hivatkozik és vhogy át kéne neki adnom a saját byte tömbömet, amiben a pixeleket tárolom globális változóként.
Nem szeretném a demóban lévő rainbow-t használni, az csak példa értékű.
A saját függvényeimet kell átírnom, hogy pointer-t használjanak, vagy pedig kell egy apró függvény, ami az általam alkalmazott byte tömbből csinál mutatót, amit át tudok adni adigitalLeds_updatePixels()
függvénynek.
Ha egyáltalán így működik a pStrand. Amíg nem tudom mire mutat... Egy tömbre? Vagy egy objektumra a STRANDS[] elemei közül? Vagy hogy tudom elérni közvetlenül az egyes pixeleket, amire mutat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Akciófigyelő: Féláron nyit az Ulefone új mindenese
- GTA V
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- Sorozatok
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest