- 3D nyomtatás
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
gyapo11 #7004 üzenetére
Köszönöm szépen!
Keresgéltem egy jót. Nem nagyon van ilyen készen. Az ipar nemigen megy házibarkács felé, mindenki bevált nagy márkák, lepapírozott termékeit nyomja (telhjesen érthetően, az én mókolásomnak nem lesz semmilyen certifikátja, may leég az iroda
), szóval nem olyan népszerű ez a 0-10V-os kimenet a barkács szegmensben
A szerencsém az, hogy így, hogy jó a 10V PWM is (1-10 kHz között kell legyen a frekije ahogy láttam, nem 25 kHz körül, amit a PC ventik kérnek... 1mA áram fog ott folyni amúgy), legalább nem kell R-C szűréssel, akármivel analóg jellé okosítani a kimenetet. Szóval azt barkácsolnom kell. Az ellenállások megvannak, van szép gyűjteményem, de tranyót vennem kell majd akkor.
A PWM bementet akkor elfelejtem, meg lehet anélkül is úszni.
Ez korrekt lenne a kimenetre, valami "op-amp" lenne benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest