- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
fpeter84 #5069 üzenetére
A termosztatban van egy kapcsolo, hogy digitalis vagy analog vezerlest kerek-e. Analog eseteben a kazan fele meno feszultseg valtozik a "mennyire van kozel a beallitott homerseklethez" -merten. Tipust megnezem ha hazaerek.
A sonoff nem a betap 230-at viszi tovabb a reles labra? Tehat amivel maga az esp is meg van hajtva? Tehat gyengearam kapcsolasra nem alkalmas nem?
Janos250: lehet, de annyira nem ertek ehhez az egeszhez sajnos. Relevel megszakitani meg egyszerunek tunik
.. Mondjuk nyaron elkoltozunk, lehet addig nem kene mar piszkalni.. Az uj helyen meg majd ujra kezdeni... -
Janos250
őstag
válasz
fpeter84 #5069 üzenetére
Én használom a SONOFF-okat, én nagyon meg vagyok velük elégedve. Nálam a legnagyobb előnyük, hogy nincs a 230-al kontakt érintkezés, tehát a munkavédelmisek szája be van fogva.
Hosszabbítók madzagját (zöld-sárga kivételével) elvágtam, és oda tettem be a SONOFF-ot. A zöld/sárga meg megy folyamatosan a házban, elfér a többi cucc mellett. Így egy hosszabbító, ami telefonról, vagy internetről vezérelhető. Ahol szenzor is van, oda betettem mégegy ESP-t, ami kommunikál ezzel a SONOFF-al (server/client), és a szenzoraival, és mind WiFiről, mind külső internetről elérhető. Tartok tőle, hogy a relé nem bírja sokáig, de még nem purcant ki. Igaz, összesen hetente pár órát vannak használva, de most egy olyan projekt jön, ahol majdnem folyamatosan kell működniük. Mivel pl. fűtést szabályozunk 5 sec-os PWM-el, így a relék igencsak használatban vannak. Lehet, át kell térni idővel szilárdtest relére, már be is szereztem párat.
A SONOFF programozása USB nélküli ESP programozása, a pineket be kell forrasztani, mert csak lyukak vannak. A kiosztás megvan az interneten, bár zömében a régebbi (4 lyukú) ábrába botlik az ember, a mostani meg már 5 lyukú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujolv IR kam gar
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest