Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Apple asztali gépek
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
fpeter84
üzenetére
A termosztatban van egy kapcsolo, hogy digitalis vagy analog vezerlest kerek-e. Analog eseteben a kazan fele meno feszultseg valtozik a "mennyire van kozel a beallitott homerseklethez" -merten. Tipust megnezem ha hazaerek.
A sonoff nem a betap 230-at viszi tovabb a reles labra? Tehat amivel maga az esp is meg van hajtva? Tehat gyengearam kapcsolasra nem alkalmas nem?
Janos250: lehet, de annyira nem ertek ehhez az egeszhez sajnos. Relevel megszakitani meg egyszerunek tunik
.. Mondjuk nyaron elkoltozunk, lehet addig nem kene mar piszkalni.. Az uj helyen meg majd ujra kezdeni... -
Janos250
őstag
válasz
fpeter84
üzenetére
Én használom a SONOFF-okat, én nagyon meg vagyok velük elégedve. Nálam a legnagyobb előnyük, hogy nincs a 230-al kontakt érintkezés, tehát a munkavédelmisek szája be van fogva.
Hosszabbítók madzagját (zöld-sárga kivételével) elvágtam, és oda tettem be a SONOFF-ot. A zöld/sárga meg megy folyamatosan a házban, elfér a többi cucc mellett. Így egy hosszabbító, ami telefonról, vagy internetről vezérelhető. Ahol szenzor is van, oda betettem mégegy ESP-t, ami kommunikál ezzel a SONOFF-al (server/client), és a szenzoraival, és mind WiFiről, mind külső internetről elérhető. Tartok tőle, hogy a relé nem bírja sokáig, de még nem purcant ki. Igaz, összesen hetente pár órát vannak használva, de most egy olyan projekt jön, ahol majdnem folyamatosan kell működniük. Mivel pl. fűtést szabályozunk 5 sec-os PWM-el, így a relék igencsak használatban vannak. Lehet, át kell térni idővel szilárdtest relére, már be is szereztem párat.
A SONOFF programozása USB nélküli ESP programozása, a pineket be kell forrasztani, mert csak lyukak vannak. A kiosztás megvan az interneten, bár zömében a régebbi (4 lyukú) ábrába botlik az ember, a mostani meg már 5 lyukú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Amazon Prime Video
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- PC bontás - be quiet Silent Base 600, be Quiet 550W, B760M DDR5, i5-12400F, 32Gb, RTX 3080, 1Tb SSD
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A másik topicot olvasgattam, de nem tudom, hogy a legolcsóbb kit megvásárlásába bele merjek-e vágni, sikerül-e úgy összepakolnom, hogy még életemben nem láttam ilyet.
ekkold