- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigabyte alaplap topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
fpeter84 #5069 üzenetére
A termosztatban van egy kapcsolo, hogy digitalis vagy analog vezerlest kerek-e. Analog eseteben a kazan fele meno feszultseg valtozik a "mennyire van kozel a beallitott homerseklethez" -merten. Tipust megnezem ha hazaerek.
A sonoff nem a betap 230-at viszi tovabb a reles labra? Tehat amivel maga az esp is meg van hajtva? Tehat gyengearam kapcsolasra nem alkalmas nem?
Janos250: lehet, de annyira nem ertek ehhez az egeszhez sajnos. Relevel megszakitani meg egyszerunek tunik
.. Mondjuk nyaron elkoltozunk, lehet addig nem kene mar piszkalni.. Az uj helyen meg majd ujra kezdeni... -
Janos250
őstag
válasz
fpeter84 #5069 üzenetére
Én használom a SONOFF-okat, én nagyon meg vagyok velük elégedve. Nálam a legnagyobb előnyük, hogy nincs a 230-al kontakt érintkezés, tehát a munkavédelmisek szája be van fogva.
Hosszabbítók madzagját (zöld-sárga kivételével) elvágtam, és oda tettem be a SONOFF-ot. A zöld/sárga meg megy folyamatosan a házban, elfér a többi cucc mellett. Így egy hosszabbító, ami telefonról, vagy internetről vezérelhető. Ahol szenzor is van, oda betettem mégegy ESP-t, ami kommunikál ezzel a SONOFF-al (server/client), és a szenzoraival, és mind WiFiről, mind külső internetről elérhető. Tartok tőle, hogy a relé nem bírja sokáig, de még nem purcant ki. Igaz, összesen hetente pár órát vannak használva, de most egy olyan projekt jön, ahol majdnem folyamatosan kell működniük. Mivel pl. fűtést szabályozunk 5 sec-os PWM-el, így a relék igencsak használatban vannak. Lehet, át kell térni idővel szilárdtest relére, már be is szereztem párat.
A SONOFF programozása USB nélküli ESP programozása, a pineket be kell forrasztani, mert csak lyukak vannak. A kiosztás megvan az interneten, bár zömében a régebbi (4 lyukú) ábrába botlik az ember, a mostani meg már 5 lyukú.
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA VI
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Le Mans Ultimate
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- TP-Link Archer AX73 AX5400 Router
- ÚJ TP-Link Archer AX55 AX3000 Router
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged