-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Janos250 #3369 üzenetére
Köszi, akkor most már ezt is láttam.
Nem mondom, hogy mindent értek benne, de nyilvánvalóan nem assembly, tehát ez még csak egy utasítássorozat a fordítónak.
De a lényege a dolognak az, hogy ha megy a byte-ok kifütyülése (vegy beolvasása), és jön egy megszakítás, mert ki akarom szolgálni a távirányítót pl., akkor ezt hogy kezeli le a program, és hogy kezeli le az én programom, amiben meghívtam a soros portkezelő függvényt. És hogyan tudom kitalálni, hogy ha elveszett valami, akkor az miért történt?
Olyan ez, mint az állatorvos, aki nem tud átlépni a kerítésen, és bent van a beteg ló.
Az, hogy a c, c++ forrás elveszi előlünk a gépi kódot egyszer előny a könnyű használhatóságban, máskor hátrány a hibakeresésben.
Ezért van az, hogy ha hibába ütközik valaki, és föltesz egy kérdést, akkor a próbáld másik libbel, tölts le másik sku-t, próbáld másik IDE-vel tanácsok jönnek. Észre kell venni, hogy ez nem informatikai szakmunka hanem legozás, próbálgatás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Synology NAS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged