- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás előtti hardverszemle
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
válasz
ViZion #22582 üzenetére
Koszi a valaszt es az okos otthon topik ajanlast, elsiklottam felette. Arra is gondoltam hogy a homerseklet, esetleg fust erzekeloket nem DIY keszitem, mert allandoan toltogetnem kell az aksikat, hanem gyarit veszek tobb eves mukodesi idovel, viszont a "kozpont"-ot en csinalom esp-vel
, teszek ra telegram-ot, jo kis freertos/c++ gyakorlasnak. Persze integralhatnam valahogy HA rendszerbe, illetve valamilyen okos otthoni, google, amazon stb rendszerbe, de ... meg itt nem tartok, illetve szeretnem a freertost jobban megismerni.
Megnezem a linkeket, koszi megegyszer.Mas.
Valaki meg tudna mondani mi ez a "Matter" az Arduino Matter uj mikrokontrollerevel kapcsolatban? Meg egy Zigbee-hez hasonlo protokol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MSI CYBORG 15 A13V
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest