- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Egér probléma
- Notebook hibák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
hát.. lehet megoldottam, de ennél primitívebb
Ahogy írtam nem érdekel milyen értékek vannak, ha jut 200 mért értékre nekem egy pozitív akkor azt már programban tudom kezelni, hogy ott valami van.
Azt nem tudom a negatív feszültség mennyire zavarja a mikrokontrollert, most itt futott pár órát látszólag nem nagyon.
Lehúztam egy ellenállással földre az A0-t. Megszűnt a zaj, ha nincs bedugva kábel akkor 0.0098V-ot mutat, ha be van dugva 0V, ha szól a zene akkor pedig 0-1V között táncolnak az értékekPont erre volt szükségem.
Azért még járatom kicsit, hogy jó lesz-e így
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- Samsung Galaxy S25+ (újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, kék)
- Samsung Galaxy S25 (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, piros)
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest