Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Igen, jól tippeltünk, itt a fekete D15 G2
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bejött az ASUS-nak az OLED
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Sajnos nem táp gond van az Ethernet shield -emnél, hanem valami más. Próbáltam úgy is, hogy nem az arduino panelra dugtam rá, hanem összemadzagoltam a 10-13 pineket meg a tápot. Úgy már "vette" a beletöltött programot ( nem jött hibaüzenet ), de a link nem állt össze, azaz a routeren nem ment át aktívba a port. Szóval ez tényleg kuka.
Szerencsére amikor a shield -et rendeltem rutinosan
rendeltem mellé egy ENC28J60 Ethernet modult is, és azt már életre tudtam kelteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asztalos klub
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Xbox Series X|S
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- OLED TV topic
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- További aktív témák...
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
rendeltem mellé egy ENC28J60 Ethernet modult is, és azt már életre tudtam kelteni.
ekkold