-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Fix tekerések vannak. Nem lehet félúton megállítani.
1 teljes kör 20 tekerés.
Nem tudom mi a lépés. Gondolom ha nem fix.
Tehát tekerés.
1/20 ot fordítok, azaz egy tekerést, az idő korlát nélkül akkor 10 vagy többnek számolja. Nem tudom mennyi, mert nincs serial monitor digispark-on.
Ha nem találok megoldást, elvileg hét végére megjön a nano amit rendeltem és azzal megnézem mennyi egy tekerés. Azon van serial monitor, de kijelzőt is tudok rárakni. És kiiratom épp mennyit számol.Még mindig úgy gondolom az "if" feltétele nem jó.
Honnan tudom hogy melyik irányba tekerem, erre kell rájönnöm.
Kijavítom az "if" feltételt és akkor a másik irányba is tudom tekerni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel PC + monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest