-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bimbula53
tag
válasz
its_grandpa #19613 üzenetére
Az összes netradio project a VS1053-ra épül és az Adafruit könyvtárat használja mint alap.
Ez nem zárja ki, hogy a VS1003-at ne lehessen használni anélkül, hogy a lib-be keljen nyúlni..
A Yoradio az esp32 dev modulra épül. Minden más modulnál ismerni kell a lábkiosztást. Itt is lehet használni a VS1003 -t gond nélkül. Természetesen más fajta DAC -ot is lehet használni. Problémák adódhatnak, amire igyekeznek gyorsan reagálni. Sajnos magyar nyelvű forumja nincs. De persze minden megoldható. Néztem az általad linkelt projektet is. Korábban már találkoztam a névvel, csak nem sikerült rá lelnem próba erejéig. Ahogy néztem 4éve nem nyúltak hozzá. Ezek a projektek egyéni ízlés szerint íródtak sok sok csiribirivel. Sok közül lehet kiválasztani azt ami neki bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini 128GB (zöld)
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest