-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Persze, hogy kérdezem mi a cél, addig ugyanis sötétben tapogatozunk!
Én azt gondoltam (eddig) hogy ez valami biztonság technikai cucc, oda pont az kell, hogy rontás után elölröl kezdje, amire te akarod használni, az meg a rontás kiküszöbölése.
(Azt irod pénz van..., szép dolog az erkölcsi gyözelem, de ha már homár...
)
-
tvamos
nagyúr
Mintha emlitetted volna mar egyszer ezt a problemat...
Nem lehetne ugy megcsinalni a szalagot, hogy mindig odavilagitana egy lezer pointer, ahol a csavart meg kell
huzni? Mondjuk, ha meghuzta az operator a csavart, akkor pedallal, gombbal, vagy a csavarhuzo kiemelesevel leptetne, esetleg mindig csak egy csavart adagolna a gep, es mutatna, hova kell azt becsavarni.
A felautomata alkatresz beulteto allmoasokon eleg jol bevalt a modszer.Szerintem jobban megtanulja az operator mit kell csinalni, ha rontas eseten ujra kell kezdenie.
Probald ki sima HD44780 illesztos LCD-vel, hatha akkor jobb lesz, az lehet, hogy gyorsabb, mint az i2c interface-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest