- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
vegyszer #17659 üzenetére
Igazából szinte bármilyen webszerver alkalmas lehet a feladatra. Nekem pl. van egy kis barkácsolt NAS-om, amin fut webszerver is. De van interneten is tárhelyem.
Logolni pl. az aktuális IP címeket, meg eszközöket szoktam, és van egy php oldal ahol rá tudok nézni. Pl. ha nem működik a freedns, akkor is el tudom érni az otthoni hálózatot, ill. látom melyik eszközöm mikor jelentkezett be utoljára. -
válasz
vegyszer #17659 üzenetére
Ez esetben ez a kód kell:
<?php
$fp = fopen(date("Ymd") . '.txt', 'a') or die("Unable to open file!");
fwrite($fp, date("H:i:s") . " ");
fwrite($fp, $_GET['data']);
fwrite($fp, "\r\n");
fclose($fp);
echo "OK";
?>A hardver szerintem simán elegendő.
A kódot csak fejben teszteltem!
A kód automatikusan beszúrja az időbélyegzőt
ÓÓ:PP:MM
formában, de ha az időt a küldő oldalon akarod előállítani (lehet eltérés a kettő közt) akkor azt a sort töröld.Autentikáció nincs benne, ha esetleg aggódsz, hogy idegenek is tudnak írni a logba, adj a php fájlnak egy jó hosszú, random karakterekből álló nevet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Tablet Gen3 13" 3K IPS érintő i7-8550U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- Corsair CX750M 750W Moduláris Tápegység
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest