-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
vegyszer #17659 üzenetére
Igazából szinte bármilyen webszerver alkalmas lehet a feladatra. Nekem pl. van egy kis barkácsolt NAS-om, amin fut webszerver is. De van interneten is tárhelyem.
Logolni pl. az aktuális IP címeket, meg eszközöket szoktam, és van egy php oldal ahol rá tudok nézni. Pl. ha nem működik a freedns, akkor is el tudom érni az otthoni hálózatot, ill. látom melyik eszközöm mikor jelentkezett be utoljára. -
válasz
vegyszer #17659 üzenetére
Ez esetben ez a kód kell:
<?php
$fp = fopen(date("Ymd") . '.txt', 'a') or die("Unable to open file!");
fwrite($fp, date("H:i:s") . " ");
fwrite($fp, $_GET['data']);
fwrite($fp, "\r\n");
fclose($fp);
echo "OK";
?>A hardver szerintem simán elegendő.
A kódot csak fejben teszteltem!
A kód automatikusan beszúrja az időbélyegzőt
ÓÓ:PP:MM
formában, de ha az időt a küldő oldalon akarod előállítani (lehet eltérés a kettő közt) akkor azt a sort töröld.Autentikáció nincs benne, ha esetleg aggódsz, hogy idegenek is tudnak írni a logba, adj a php fájlnak egy jó hosszú, random karakterekből álló nevet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest