Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Akciókamerák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Tankblock
üzenetére
30 éve volt, nehezen tudnám megmondani. Van még másik két OFF példám, a biblia és Marx A tőke című könyve. Kb. mindkettőből 10 oldalt tudtam elolvasni, számomra emészthetetlenek. A C könyvnél valószínűleg nem értettem meg valamit amire később épített, és így nem tudtam benne tovább haladni, a Turbopascal 4.0 könyvben nem volt ilyen, értettem mindent. Akkor még nem volt internet, kevés olyan ember is volt, aki ilyesmit tanult, nehéz volt segítséget kapni. Pechhem volt, hogy az író magyarázatát nem értettem meg.
A legjobb ilyen szempontból az assembly, mert ott a lagalapabb byte mozgatások és műveletek vannak, nagyon könnyű megérteni, ott inkább a programozáskor van több munka. -
válasz
Tankblock
üzenetére
Attiny85 helyett 10db Attiny12-t küldött nekem a kínai, amiben nincs RAM egyáltalán, csak 32db regiszter.
Mérgemben megtanultam az AVR assembly-t.
Mivel semmilyen függvény, library stb. nincs hozzá, írtam rá softwareserial-t, szervo drivert stb. Azóta építettem belőle egy játékot is.
Tényleg jól el lehet vele szórakozni, érdekes kihívás, hogy hogyan passzírozzunk cipőkanállal sok adatot kevés helyre, meg hogy kell kódot optimalizálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold