Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nepszter1
üzenetére
Ez jó, olyan szempontból, hogy minden benne van, amiket leírtam, tehát nem kell rögtön boltba menni, hogy elkezdd a tanulást. Van benne egy csomó jópofa és hasznos dolog, amit később használni fogsz, pl. rfid olvasó, ultrahang szenzor, RTC (óra), egy csomó szenzor (amiket én pl. sosem használtam, de nekem is van belőlük itthon
), de van benne egy csomó haszontalan is, pl. az összes lcd és led mátrix, amik a tanuláshoz ugyan jók, de ebben a formában sosem fogod használni őket, mert pl. a 2x16 LCD az összes I/O pin-t elfoglalja, mást nem is tudsz már rákötni a lapra. A gyakorlatban inkább i²c vagy spi csatolós kijelzőket használunk, semmivel sem bonyolultabb a használatuk, de csak 2-4 lábat foglalnak.
Tetszik, hogy adnak hozzá színes-szagos útmutatót, az is kényelmes, de hasonlót online is találsz, például: [link] vagy [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
), de van benne egy csomó haszontalan is, pl. az összes lcd és led mátrix, amik a tanuláshoz ugyan jók, de ebben a formában sosem fogod használni őket, mert pl. a 2x16 LCD az összes I/O pin-t elfoglalja, mást nem is tudsz már rákötni a lapra. A gyakorlatban inkább i²c vagy spi csatolós kijelzőket használunk, semmivel sem bonyolultabb a használatuk, de csak 2-4 lábat foglalnak.
ekkold