- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nepszter1 #14218 üzenetére
Ez jó, olyan szempontból, hogy minden benne van, amiket leírtam, tehát nem kell rögtön boltba menni, hogy elkezdd a tanulást. Van benne egy csomó jópofa és hasznos dolog, amit később használni fogsz, pl. rfid olvasó, ultrahang szenzor, RTC (óra), egy csomó szenzor (amiket én pl. sosem használtam, de nekem is van belőlük itthon
), de van benne egy csomó haszontalan is, pl. az összes lcd és led mátrix, amik a tanuláshoz ugyan jók, de ebben a formában sosem fogod használni őket, mert pl. a 2x16 LCD az összes I/O pin-t elfoglalja, mást nem is tudsz már rákötni a lapra. A gyakorlatban inkább i²c vagy spi csatolós kijelzőket használunk, semmivel sem bonyolultabb a használatuk, de csak 2-4 lábat foglalnak.
Tetszik, hogy adnak hozzá színes-szagos útmutatót, az is kényelmes, de hasonlót online is találsz, például: [link] vagy [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- BestBuy topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest