Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Ha hiszed, ha nem, pont a szuperkondira gondoltam én is
A powerbankom az elôzô munkahelyemtôl kapott ilyen reklámvalami, lapos, de kiváló, és olyan, amit Te is írsz: középen microUSB-n tölthetô, két szélén pedig 1-1 USB-A port, egyik 1 amperes, másik 2. Ezek a hat-ek is nagyon jók.
Szerintem meg tudnám oldani a logikát magával a Pi-vel vagy egy külön mikrokontrollerrel, hogy pl. 2 órahosszáig egy relével vegye el az áramot a Powerbanktól, 3 órahosszáig meg adja rá. Vagy ha ügyes vagyok, megoldani azt, hogy kb. 2/3 töltés közelben legyen a powerbank, amit bár mérni nem tudok (hacsak meg nem moddolom), de az idôkbôl, megfigyelés alapon ki tudok silabizálni valahogy, aztán ezt évente csekkolom, ahogy az akksi változik lassan.
Mondjuk ennyi erôvel vehetnék egy pucér akksit is akár, meg supercap, meg minden, és akkor saját magát elmenedzselgeti a Pi..
Na ez nem is rossz kis hobbiprojekt ötlet amúgy.. 🤷👍🤭Kössi a tippeket, linket, beleásom magam az ünnepek alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Munkanélküliség
- Vicces képek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A powerbankom az elôzô munkahelyemtôl kapott ilyen reklámvalami, lapos, de kiváló, és olyan, amit Te is írsz: középen microUSB-n tölthetô, két szélén pedig 1-1 USB-A port, egyik 1 amperes, másik 2.
ekkold