-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gazso75
aktív tag
Anyám vett valami 8000Ft-ért egy csengőt, aminek a külső egységét áthozta, hogy tegyek bele elemet. Szétkaptam, és nincs benne elem, a gomb nyomására generál "valami" annyi áramot, hogy kiadja a jelet a csengőnek. Lehet csak nekem új ez, de tetszett.
Gondoltam ezt ócóbban is meg lehetne csinálni. -
EvilNside
csendes tag
Ez mondjuk szimpi lenne, de kicsit szkeptikus vagyok az alin szereplő adatokkal. Most néztem egy példát a használatára, amiben a virtualwire libe et használják. És ott a fogadó oldal PLL jét külön el kell indiítani, hogy vételi módba kapcsoljon. A tippem, hogy az 1uA current, ha még valós is, csak addig ennyi, amig a PLL nem fut. Van esetleg gyakorlati tapasztalatod ezzel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest