Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Powerbank topik
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Úgy látszik neked lesz igazad. A probléma az volt hogy D13-at használtam. A ledet át tettem D3-ra ott már serial monitorbol egyből kapcsolt. Örültem is magamnak. Majd mikor próbáltam excel VBA-ból akkor ugyan úgy lassú kapcsolást tapasztaltam. Valószínűleg a kapcsolat újra felállása lesz a gond. Ma már sajnos kifogytam az időből, újra írom a kódot holnap fix értékekkel, aztán meglátjuk mi lesz.
Köszi a segítséget. -
zsolti_20
senior tag
-
zsolti_20
senior tag
A soros kapcsolat letrejotte utan egy loopba fut bele ahol egy excel cella erteket valtoztatja 1-2 kozott. Rgyenlpre egy 1.5mp-s sleepet hasznalok excel vba scriptben. Igy vegre tudja hajtani a led fel es le kapcsolasat. Debha kisebb ertekre veszem mondjuk 0.5-re akkor mar csak kuldozgeti az ertekeket de nincs ideje vegre hajtani. Arduino uno boardot hasznalok az rx visszajelzo lednel latszik higy az adatot egybol fogadja de a parqncs vegrehajtasara mar nem marad ideje.
Arduino oldalon egy sima led villogtato kodot hasznalok ahol serial monitorba keri az utasitast. 1 vagy 2.
A loopban csak a kuldes resz kerult nem epiti fel ujra a kapcsolatot. A bitratat 9600-tol emeltem 2 millioig de ugyan az volt a gond mindig. A sebessegen nem valtoztatott.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest