- Indulhat a hardverparti!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAID
- Amazon Fire TV stick/box
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt azt írják, hogy elmegy 3db ceruzaelemről is egy ilyen led stripe, akár 3 voltról is.
Parkolás után kézi kikapcsolás helyett lehetne mélyalvásba vinni (akkus táplálás esetén), mondjuk percenként egyszer felébreszteni, hogy ott áll-e még az autó, úgysem életszerű 1 percen belül kiállni a kocsival meg vissza. -
Sanki
addikt
Az nagyjából hogy nézne ki külső akksival?
Erre gondoltam én is, csak sajnos nincs itthon semmi akkumulátor (max 1 régebbi autós akksi, amit még nem adtam le a telepen vagy pedig 1 powerbank lenne). Főleg ebbe a home office-os munkarendbe nem is sokat megy az autó.
Jelenlegi beállításban ~250 mA-t eszik a ledszalag, de az erősséget lentebb lehet venni. Működési idő is az a fél perc lenne max, ameddig beállok a garázsba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Indulhat a hardverparti!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPad topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest