-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Megszakítást nem tudom, hogy kell használni, vagy az egyáltalán mi.
Én is szívesen látnék egy egyszerű példát, már ha egyszerű a megvalósítása annak, amit leírtál, meg az ilyen megszakításoknak egyáltalán.
A programom még eléggé gyerek cipőben jár, csak beillesztgettem a helyükre a 6x5-ös mátrixhoz, meg a DS3231 beolvasásához szükséges dolgokat. Aztán elkezdtem a loop-ban if-eket csinálni, hogy ha == valamivel, akkor melyik led világítson, ehhez meg az a 6 soros binárisan megadott data tömböket írtam, meg majd így is terveztem csinálni. Tudom, hogy elég sok sor lesz így, de nekem így a legegyszerűbb a mostani tudásomat nézve.
Az infrával kapcsolatban például még semmit nem raktam a programba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest