Hirdetés
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz
Pubszon #10431 üzenetére
Jaja közbe összeraktam a képet, azért írtam rá csillaggal
Bocs, elsőre én rendes izzószálás/energiatakarékos ívkisüléses világításnál leragadtam
Azt a 200mA-t egyébként még rá is lehetne bízni a relére, valószínűleg sokáig jól elmenne vele, de ha már úgy is megcan a másik foglalatos relé, mégiscsak jobban fog mutatni, mint az ebayesMeg igen, az utólagos szerelhetőség se mindegy.
kgymac
Ez temészetes, az volt a félreértés tárgya, hogy a relék szekunder kapcsain miért csak 150mA a terhelés, de megoldódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő