Hirdetés
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- OLED monitor topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
mozso
senior tag
Aerocool az szar.10k ért már zalman dukál.Amúgy volt már ilyen topic pont erről a hűtőről használjátok a keresőt.Nem egy jó igénytelen borda meg az egész olyan szar kinézető meg nem is hűt jól...
Sorry, de ebbeol a hozzaszolasbol hogy kellene rajonnom, hogy a masodik mondtattol fogva mar nem az AeroCool-rol beszelsz? Szerintem ehhez mar a fejedbe kene latnom. :D
Senki nem gozolt be, arra a hozzaszolasomra valaszoltal (forum motor szerint), amiben a HT-101-rol beszeltem. Szerintem jogosan gondolhattam, hogy akkor a HT-101-rol is beszelsz es nem pedig a korabban kitargyalt hutorol. -
Fawkes
őstag
Aerocoolról csak azt mondtam hogy szar az igénytelen kialakítást az artic ice-ra mondtam.Előbb olvass gondolkodj aztán írj.A másik én nem erről a hűtőről beszélek hanem a h....-t ról.Netom most pontosan a sorszámát nincs erőm most megkeresni.A másik nem mondtam hogy nem jól néz ki[azt is artic ice-ről mondtam]de mondom előbb olvass gondold át és írj.A harmadik meg nem az a lényeg hogy a hűtő 8kg réz a kialakítás sokat számít.És én az eddig látott areocool hűtők alapján[az a réz totony meg a alu torony]mondtam hogy szar ezt nem láttam még erre ezért nem is vonatkozik a szar kijelentés.És nem kell minnyá begőzölni mert valakinek más a véleménye:D
-
mozso
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Pontosan, ez a huto fel kilo rez (585g) es egy nagy venti, ami mas iranyba fuj, mint szokasos, es ez be is jon neki. :D Ratapintottal a lenyegre...csak mas hutot akartal nepszerusiteni. :D
Akarhogy is, nalam bevalt, jobban, mint a Zalman-7000. Csak ez a topic az Arctic Copper silent rev2-rol szol. :)
[Szerkesztve] -
mozso
senior tag
OFF
A HT-101 nem hetapipe-os huto. A csovek superconductor elven mukodnek. Tehat nem szamit neki, hogy a huto fuggolegesen vagy vizszintesen van, mint annyi mas heatpipe-os hutonel.
A fenti infok attol a sractol vannak, aki tesztelte oket: Uwe Piefke, [L]http://www.hartware.net/review_372.html[/L], [L]http://www.hartware.net/review_380.html[/L]
Persze nalam is allo nagytoronyban van, es a fenti teszteket is allo gephazzal vegeztek! (nekem ma nem jon be az oldal mondjuk)
En most jelenleg ezt hasznalom, abszolut meg vagyok elegedve vele, pedig jopar leghuto megfordult nalam kenyszerusegbol elotte.
A ventillator zaja meg a Falconrock II-nel is kevesebb, pedig ugyanugy 80mm-es es 2500-on porog (Falconrock II 2300rpm gyarilag). Legszallitas picit tobb, de pontos mereseim nincsenek. Hutesi teljesitmenyben a hazi mereseink alapjan a CoolRiver / Thermaltake gyari szettes vizhuteseivel egyenerteku.
Szoval nekem bejott, annak ellenere, hogy a talp polirozasa nem a legjobb + eleg nehez, igy megterheli a CPU foglalatot. (utobbi miatt biztos ami biztos a hazhoz is odarogzitettem).
ON
Mivel ez nem egy Aerocool topic, inkabb ott kellene folytatni ez iranyban. :D
[Szerkesztve] -
PNEUM
aktív tag
Nem néz ki rosszúl az a hűtő, amit belinkeltél ! :C
A kérdésem vele kapcsolatban csak annyi lenne:
Neked álló- vagy fekvőházban van? Mivel ha jól látom ez is hőcsöves!
Az álló házban az alsó hőcsövek nem dolgoznak túl nagy hatékonysággal!:U
Mivel a meleg levegő, csak a legritkább esetben száll lefelé.
Ennek ellenére, és a gigabyte, ugyan erre az elvre épülő hűtőjének tesztje ellenére, én hiszek neked, hogy űberfa@sza hűtő :DDD
[Szerkesztve] -
mozso
senior tag
Gondolom neked van AeroCool hutod. Nem igaz? Mert nekem van, es meg is tartom, mert iszonyu halk es jol hut. A borda pont nem igenytelen, a kinezete nem erdekel, mert nem azt bamulom, hanem a monitort es jobban hut, mint a Zalman CNPS-7000AlCu. Nezd meg az eredmenyeket. Van par nagyon komoly osszehasonlitas a neten. Mondjuk az igaz, hogy a talpa lehetne jobban is polirozott, de meg igy is szuper a teljesitmenye.
Egyebkent szerintem nem nez ki rosszul:
HT-101 kep: [L]http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/ht101.htm[/L] -
PeliScan
addikt
válasz
üzenetére
Hát épp ez az, h ott már valszeg nincs is, legalábbis azt mondták, ahol még van, ott a kifutó készletet teszik ki a polcra. No mind1, majd keresek vmi mást, és a még meglevő Artic Ice dolgaimmal szépen lassan keverve fogom adagolni, egyre többet az újból, szép fokozatosan, h fel se tűnjön barátnőmnek a változás! :D
-
PeliScan
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
És is azt hizttem, és sajnálom h nem. :( Elvileg megszünteti ez az ''illatot'' lassan a Gillette, epdig már hosszú évek óta ezt használom, és addig minden néninek bejött. :O
-
Fawkes
őstag
Aerocool az szar.10k ért már zalman dukál.Amúgy volt már ilyen topic pont erről a hűtőről használjátok a keresőt.Nem egy jó igénytelen borda meg az egész olyan szar kinézető meg nem is hűt jól...
-
mozso
senior tag
Teszteredmenyek:
http://www.dirkvader.de/page/copper-silent2.html
http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=1510
http://www.overclockers.com/articles967/
Nem muzsikal tul jol. Bar halknak halk. Max XP2500+ -ig ajanlott. Kerdes, mennyit kernek el erte. 10k korul mar kapsz AeroCool HT-101-et itthon, ami viszont tenyleg jo es meg picit halkabb is.
[Szerkesztve] -
gesuz
senior tag
válasz
TudorVigyor
üzenetére
:F
-
gesuz
senior tag
válasz
TudorVigyor
üzenetére
Valszeg a Gilette-nek jó a marketingese:)
-
TudorVigyor
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Ja tényleg! Merhogy mindig az ''állórész'' felé fúj a venti! :C
Amúgy én meg hőátadó pasztának néztem a topiccímet. -
gesuz
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Azt azért nem hiszem:)
-
gesuz
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
De nem ám.
Ez egy hűtő borda, elég jó paraméterekkel.
Bővebb itt:
[L]http://www.arctic-cooling.com/en/[/L] -
burgatshow
veterán
Mikor megláttam a címet azt hittem egy pillanatra, hogy ebben a totyiokban a Gilette Artic Ice kollekcióját fogjuk kitárgyalni! :DDD
-
gesuz
senior tag
up
-
gesuz
senior tag
Arctic Copper silent rev2-tőt vennék. Van valakinek valami tapasztalata?
Aktív témák
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motoros topic
- Adóbevallás
- Tesla topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fejhallgatós találkozó
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest