- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Na, tegnap sikerült átvennem az Accelero S2-est. Hazavittem, minden gond nélkül felszereltem a kártyára (Sapphire X800GTO AGP, 16 pipeline). Az előzetes tesztek szerint passzívan full terhelésen a gyári hűtés alatt tud maradni 5-6 °C-al. De még így is kicsit melegnek találom, mert (nem tudom, hogy másoknak is ilyen-e ez a kártya) elég melegedős fajta, így 76-78 °C körül volt. De! És itt jön a lényeg. Próbaképpen (még nem szereltem fel) a hűtőhöz tartottam kézzel egy 8 cm-es ventit, amit 50%-on járatok (szintén AC, így kb. 1200-as fordulat, hangtalan) és máris 20 °C-ot esett a hőmérséklet terhelés alatt. Szóval teljesen elégedett vagyok vele. Még gondolkodom, hogy ezt, vagy egy 12cm-es ventit szerelek rá. Szóval köszi Engusz!
Még valami: sokakkal ellentétben a memória bordák stabilan állnak a helyükön.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest