- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Nem a 3-as vége a sárkány?
Amúgy az sztem tök könnyű. Leginkább villám falakat küld és abban mindig van kihagyás, oda kell beállni és ennyi.
A 4 esben 1 -számomra- utálatos van, az ugráló fa...ha nem elsőre adta be akkor alig tudtam leölni. 2 varázsló könnyű, golem elmegy, final meg nem is tudom mi, mert úgy vert a szivem, azt hittem meghalok.

Elment már a 30 gemes újra élesztésem és az ördögtől vett extra life-om is.
Nekem is ezek voltak a kedvenceim de fron arrow-ban kezd meginogni a hitem, bár lehet csak 5ösön kevés már. Az úgy működik,mint eddig gondoltam, hogy dupla sebzés ugyan arra a mobra?
Az elementális sebzések kezdenek szimpik lenni, és főleg mert mehet mind is, bossok ellen a legjobb, sima pályán kevésbé talán.
(#5) pocokxx
Én is szerettem , de kezdek leszokni róla. Főleg mert boss ellen semmit nem ér, csak 3as act-ben ahol dupla is jön, de annyit akkor sem ér.
Fagyasztás az raj, mindenhol.
(#6) mike1334
Rakhatod mert fúzió után is viszi a szintet tovább. Elsőnek azt jelölöm be ami magasabb szintű, aztán jelölöm a 2db ugyan olyat és akkor a magasabb szintet viszi. Persze lehet mindegy a sorrend, de nem mertem kockáztatni.

Csak azt döntsd el, hogy milyen fegyverrel mész majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest