Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos fejegységek
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wopi
aktív tag
válasz
spammer
üzenetére
Ahh, megvan a hiba. Annyira sötét nem vagyok, hogy ez a parancs ne ment volna, bár ezt nem tudhattad.
Az volt a gond, hogy az eth0, ami nem is eth0 néven szerepelt, nem akart magától DHCP-zni. Végül sikerült rájönnöm, megoldanom, és fel is ment az említett csomag.Köszönöm!
Egyébként azért fejlődőképesnek érzem magamat, mivel az arch telepítése simán ment, bár a grub utána rescue módban indult csak. Végül ezt is sikerült megoldani.

-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Tiszta Arch telepítéskor van wifi, de az első boot után már nincs, wifi-menu parancsra azt kapom, hogy Please install 'dialog'.
Mi a teendőm?
Google-ban keresgéltem, de... Új vagyok ebben a világban. 
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az volt a gond, hogy az eth0, ami nem is eth0 néven szerepelt, nem akart magától DHCP-zni. Végül sikerült rájönnöm, megoldanom, és fel is ment az említett csomag.
Google-ban keresgéltem, de... Új vagyok ebben a világban.
BoB