Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cubix
tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
card 0: HDMI [HDA ATI HDMI], device 3: HDMI 0 [HDMI 0]
card 1: Generic [HD-Audio Generic], device 0: ALC887-VD Analog [ALC887-VD Analog]
card 1: Generic [HD-Audio Generic], device 3: ALC887-VD Digital [ALC887-VD Digital] -
cubix
tag
Sziasztok!
Nemrég építettem új gépet, (Alaplap Asus A88XM-A) és a problémám az, hogy nincsen hang. Alsamixerben már próbálgattam átállítani A hangkártya egy alaplapi
ealtek HDA ALC887-VD. -
cubix
tag
Üdv!
a vlc-t hogy tudom rávenni arra, hogy zeneváltáskor ne popupot,hanem notify-t használjon?(libnotify telepítve) -
cubix
tag
Mi a véleményetek az Awesome WM-ről?
-
cubix
tag
Tudnátok egy jó scriptet amivel a pacman chache-t a külső hddmre áthelyezné.Ezt a scriptet cronnal futtatnám.
-
cubix
tag
válasz
Blum1866_2
üzenetére
Már vissza is pakoltam a csomagot! Mostmár nem fogom nagyon törölgetni a régi csomagfájlokat.
-
cubix
tag
Sziasztok!
Ma frissítettem a rendszert, de a frissített Xorg kicsit instabil (vlc-vel nézek youtube videot, és elhasal,majd azonnal újraindul). Hogyan tudok downgradelni a korábbi verzióra (a jelenlegi verzió: 1.16.3-1)? -
cubix
tag
Sziasztok!
Ma feltelepítettem az Archot az Ubuntu helyére. Elsőre nagyon tetszik, és gyorsabb is a gépemen. Viszont arra nem tudtam rájönni, hogy miképp tudnám automatikusan futtatni a dhcpcd-t. Erre van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Windows 11
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Könyvajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Peugeot, Citroën topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ealtek HDA ALC887-VD.
BoB