-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
ubyegon2 #4911 üzenetére
Annyi hogy új gép van és nem akarok Windowst venni, Persze el lehet sírni a Microsoftnak hogy megdöglött az alaplap, hátha megsajnálnak de én elég rosszul hazudok.
Na oké, már nem léptet ki. A fehérség maradt. Állítgattam a rendszer témát és a Firefoxét is, de maradt. Érdekes hogy csak hozzászólás írása közben fehér, máshol nem. Lehet valami bug.
-
-
Az új összelegózott gépemre Linuxot tettem. Történelmi pillanat 18 év Windows után. Régebben is próbálgattam disztrókat de Windows mellett nem volt idejük kibontakozni.
Tudom kezdőként nem ez a legjobb választás de ez volt szimpatikus.
Az a gond hogy pár perc inaktivitás után kiléptet a rendszer és vissza kell jelentkezni. Ezt hol lehet kilőni?
A másik hogy most a hozzászólás írása ablakban fehérek a betűk. Alig látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest