-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
ubyegon2 #4911 üzenetére
Annyi hogy új gép van és nem akarok Windowst venni, Persze el lehet sírni a Microsoftnak hogy megdöglött az alaplap, hátha megsajnálnak de én elég rosszul hazudok.
Na oké, már nem léptet ki. A fehérség maradt. Állítgattam a rendszer témát és a Firefoxét is, de maradt. Érdekes hogy csak hozzászólás írása közben fehér, máshol nem. Lehet valami bug.
-
-
Az új összelegózott gépemre Linuxot tettem. Történelmi pillanat 18 év Windows után. Régebben is próbálgattam disztrókat de Windows mellett nem volt idejük kibontakozni.
Tudom kezdőként nem ez a legjobb választás de ez volt szimpatikus.
Az a gond hogy pár perc inaktivitás után kiléptet a rendszer és vissza kell jelentkezni. Ezt hol lehet kilőni?
A másik hogy most a hozzászólás írása ablakban fehérek a betűk. Alig látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest