Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
growler
üzenetére
Érdekes
pipewirenem dependel semmire ha le-fel telepítem apulseaudio-t
Ami telepített a rendszerpipewire-t verziója :(0.3.43-2), biztos pedig kell valamire, nem véletlen dependel rá, feladatkazelőben, indított dologok között nincs.
Azinxi-nél kis kakofóniát érezni, ha apulseaudioaktív (hangerőszabályzója is működik/aktív) akkor is csakalsa-t írja szervernek, semmi mást.
Viszont erre a parancsra ezt kapompulsaudiohasználatával (a nélkül semmit nem ír)lsof /dev/snd/*kiment:
COMMAND PID USER FD TYPE DEVICE SIZE/OFF NODE NAMEpulseaudi 2748 z 16u CHR 116,6 0t0 335 /dev/snd/controlC0pulseaudi 2748 z 23u CHR 116,6 0t0 335 /dev/snd/controlC0 -
zoltanz
nagyúr
Ubuntu-n nekem is a
pulseaudiomellett fut apipewire. lekérdezéskor hanszerver:PulseAudio(onPipeWire0.3.19)
Viszont mikor eltávolítottam a pulseaudiot felrakta pipewire csomagokat . inxi szerint ugyan nem aktív, de attól még futhat egy mélyebb rétegben sztem:
Sound Server: ALSA v: k5.15.0-2-amd64 -
zoltanz
nagyúr
Azt el tudná valaki magyarázni hang-szervnél mi a különbség a
pulseaudiomellett futópipewire-nek és a kizárólagosan futópipewire-nek?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB