Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ne aggódj, szerintem nálad is a most kijött Mesa 19.2.0 okozza a hibát. Nem az Arch hibája, a Mesa devek írták a szoftvert ilyen instabilra. Tudnak a hibákról, javítás alatt van, nemsokára várható a 19.2.1.
Nálam egyébként csak a Chromiummal van baj. A többi program teljesen jól megy, Firefox, mpv, játékok.
(#5990) eddie1978: Annál szerintem el fogod tudni kerülni ezt a hibát, mert hátrébb jár a verziókkal, így a Mesa csomag is régebbi benne. Mire meg elérnek az újabb verzióig, az már a javított 19.2.1 lesz. Egyébként jövő héten én is kipróbálom a CL-t, nagyon kíváncsi vagyok rá. Nem a stabilitására, hanem a sebességére.
-
vinibali
őstag
hivatalosan semennyire

https://www.vmware.com/products/workstation-pro.html -
vinibali
őstag
szerintem elsőre megérné fsck-zni a boot partíciót és megnézni, hogy van-e rajta hely.
ha nincs külön, akkor az egész root-ot, de elsőre csak kíváncsiskodós kapcsolóval.# fsck.amivan-n /dev/sda1
utána ráereszteni egy# mkinitrd -p linux
parancsot, hátha csak az initrd csúszott el. de ha a leírt hibákat tapasztalod, szerintem ott valami inkompatibilitásból adódó systemd probléma lehet.
hogyha ezek sem válnak be, akkor# pacman -Syu linux-lts.az fsck-t iso vagy live image-ről bootolva kellene megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB