Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Home/Nest
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MKLS
aktív tag
Ez a laptop folyamatosan hálózatról megy, mert az akksija kuka, de nem akarok költeni, rá mert nem egy mai darab (HP530). Nem találkoztam az általad említett alkalmazás bezáródásokkal, engem ez a "Nemérdekel hogy mi van, ha 10 percre állítottad a screen off-ot akkor 10 perc után ki is kapcsolom nézzél te bármit is!" hozzáállása a rendszernek zavar nagyon. Caffein-t próbáltam mint írtam, de nem jó, bepipáltam, hogy flash videónál ne kapcsolja ki a kijelzőt, meg hozzáadtam a vlc-t meg a chromium-ot és ekkor igaz, hogy nem kapcsolta ki, viszont nem csak ekkor, hanem semikor, szóval, ha csak az üres asztal volt akkor sem. Ráadásul a caffeine igaz, hogy rendszer indulással tudott indulni, de bekapcsolni már manuálisan kellett mindig...
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB