Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
joecontra
üzenetére
Arch Linux igyekszik követni az upstream konvenciókat. Például én (de ezzel nem voltam egyedül) némileg fájlaltam, amikor az egyik jellemzően Arch tulajdonságot megszüntették, nevezetesen az rc.conf fájlt. Annyira jó volt mindent egy helyen beállítani, s ezt szétbombázni kismillió konfig fájlra... Röviden szólva nem vettük jó néven.
Persze az is igaz, hogy egyszer kell megtenni, utána úgysem nagyon piszkálja az ember, nem ubuntu ez, hogy félévente újra telepítsük.
Ellenben a fejlesztőknek megkönnyíti a dolgát.
Egyébként első körben érdemes a wiki-t, vagy a hivatalos fórumot átnézni, általában talál megoldást az ember.Mindenesetre üdv a klubban!

Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze az is igaz, hogy egyszer kell megtenni, utána úgysem nagyon piszkálja az ember, nem ubuntu ez, hogy félévente újra telepítsük.
Ellenben a fejlesztőknek megkönnyíti a dolgát.
BoB