Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Archttila

veterán

válasz Frawly #8080 üzenetére

Meg a dwm-bspwm váltás is sok hete csúszik

A bspwm-en én is gondolkodom már egy ideje :) bár sajnálnám dobni a Sway-t mert hozzád hasonlóan nekem sincs vele semmi bajom. (neked sem volt ha jól rémlik) és különben is, tetszik ez az Xorg mentes élet. :K
    Viszont jó lenne kipróbálni mást is, tanulni valami újat, kísérletezni új panellal, ilyesmik... :)
    Xmonad-ot egyszer megnéztem (és szégyen van sem) de nekem magas. :) ellenben bspwm konfigokban mazsolázva azt éreztem, hogy ez nekem való, átláthatóbb, emészthetőbb.

Pulseaudio-Pipewire váltás meg egy hete volt meg

Ezt én is megejtettem még ARM-on. Hibátlanul működött, annyi hogy a Sway miatt módosítani kellett pár dolgon de semmi komoly...:
    XDG_CURRENT_DESKTOP=sway

Gép. Tudod én voltam az, aki több százeres ITX-eket épített anno :D olyanokat, amilyeneket boltosbéla max csak júúútyúbon látott :D de az elmúlt 30 évben egyetlen gépet sem bíztam volna soha másra.

#8079attilav2

Igen ITX lett, de csak egy alap 4 magos passive motyó 8GB rammal, PICO PSU-val ;] Több mint tökéletes és teljesen néma, pont amilyenre szükségem van az OLED TV alá :D

Ha minden a terv szerint megy, (és nem dobom a Sway) akkor szinte pikk-pakk belakom az új rendszert.
    A Raspberry meg kap egy DietPI-t Pi-Hole-al, rtorrent-tel vagy a már megszokott qBittorrent-nox-al, plex-el, Sambaval, SSH-val... és kb ennyi, 0/24 mehet is a dolgára :)

Új hozzászólás Aktív témák