Hirdetés
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Meg a dwm-bspwm váltás is sok hete csúszik
A bspwm-en én is gondolkodom már egy ideje
bár sajnálnám dobni a Sway-t mert hozzád hasonlóan nekem sincs vele semmi bajom. (neked sem volt ha jól rémlik) és különben is, tetszik ez az Xorg mentes élet. 
Viszont jó lenne kipróbálni mást is, tanulni valami újat, kísérletezni új panellal, ilyesmik...
Xmonad-ot egyszer megnéztem (és szégyen van sem) de nekem magas.
ellenben bspwm konfigokban mazsolázva azt éreztem, hogy ez nekem való, átláthatóbb, emészthetőbb.Pulseaudio-Pipewire váltás meg egy hete volt meg
Ezt én is megejtettem még ARM-on. Hibátlanul működött, annyi hogy a Sway miatt módosítani kellett pár dolgon de semmi komoly...:
XDG_CURRENT_DESKTOP=swayGép. Tudod én voltam az, aki több százeres ITX-eket épített anno
olyanokat, amilyeneket boltosbéla max csak júúútyúbon látott
de az elmúlt 30 évben egyetlen gépet sem bíztam volna soha másra.Igen ITX lett, de csak egy alap 4 magos passive motyó 8GB rammal, PICO PSU-val
Több mint tökéletes és teljesen néma, pont amilyenre szükségem van az OLED TV alá 
Ha minden a terv szerint megy, (és nem dobom a Sway) akkor szinte pikk-pakk belakom az új rendszert.
A Raspberry meg kap egy DietPI-t Pi-Hole-al, rtorrent-tel vagy a már megszokott qBittorrent-nox-al, plex-el, Sambaval, SSH-val... és kb ennyi, 0/24 mehet is a dolgára
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Autós kamera eladó
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2666 MHz HX426C16FB3K2/16
- Asus Rog Strix B250f Gaming
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bár sajnálnám dobni a Sway-t mert hozzád hasonlóan nekem sincs vele semmi bajom. (neked sem volt ha jól rémlik) és különben is, tetszik ez az Xorg mentes élet. 
olyanokat, amilyeneket boltosbéla max csak júúútyúbon látott
Több mint tökéletes és teljesen néma, pont amilyenre szükségem van az OLED TV alá
BoB