- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Meg a dwm-bspwm váltás is sok hete csúszik
A bspwm-en én is gondolkodom már egy ideje
bár sajnálnám dobni a Sway-t mert hozzád hasonlóan nekem sincs vele semmi bajom. (neked sem volt ha jól rémlik) és különben is, tetszik ez az Xorg mentes élet.
Viszont jó lenne kipróbálni mást is, tanulni valami újat, kísérletezni új panellal, ilyesmik...
Xmonad-ot egyszer megnéztem (és szégyen van sem) de nekem magas.ellenben bspwm konfigokban mazsolázva azt éreztem, hogy ez nekem való, átláthatóbb, emészthetőbb.
Pulseaudio-Pipewire váltás meg egy hete volt meg
Ezt én is megejtettem még ARM-on. Hibátlanul működött, annyi hogy a Sway miatt módosítani kellett pár dolgon de semmi komoly...:
XDG_CURRENT_DESKTOP=swayGép. Tudod én voltam az, aki több százeres ITX-eket épített anno
olyanokat, amilyeneket boltosbéla max csak júúútyúbon látott
de az elmúlt 30 évben egyetlen gépet sem bíztam volna soha másra.
Igen ITX lett, de csak egy alap 4 magos passive motyó 8GB rammal, PICO PSU-val
Több mint tökéletes és teljesen néma, pont amilyenre szükségem van az OLED TV alá
Ha minden a terv szerint megy, (és nem dobom a Sway) akkor szinte pikk-pakk belakom az új rendszert.
A Raspberry meg kap egy DietPI-t Pi-Hole-al, rtorrent-tel vagy a már megszokott qBittorrent-nox-al, plex-el, Sambaval, SSH-val... és kb ennyi, 0/24 mehet is a dolgára
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gyúrósok ide!
- Árat emel a Spotify
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest