- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem irta ki sima terminalos inditassal, csak a cvlc -v kapcsoloval jelenitette meg milyen libek hianyoznak neki es rakerestem melyik lib melyik csomagban van es felrakosgattam ami valoszinu kell a dvb-hez. Ekezetek most nincsenek mert probalgatom a sway-t egy uj telepitesen es meg nem lottem be a magyar bill-t sway alatt. Xwayland-et le kellett tiltsam mert ha inditottam valamit aminek X kellett akkor elcrashelt a sway, kitett konzolra. Ha most inditok valamit aminek X kell, hibauzenetet dob a terminalra es legalabb nem crashel a sway
Chrome, chromium sehogy sem indul wayland modban, a sati altal javasolt kapcsolokkal sem. Ellenben a brave -chromium szarmazek- igen
Jo kis alkalmazasmenu-t allitottam be magamnak sway ala, arch wiki alapjan, .desktop fajlokat is listazza:
bemenu is a native Wayland dmenu replacement which can optionally be combined with j4-dmenu-desktopAUR to provide a Wayland-native combination for launching desktop files (as i3-dmenu-desktop does):
j4-dmenu-desktop --dmenu='bemenu -i --nb "#3f3f3f" --nf "#dcdccc" --fn "pango:DejaVu Sans Mono 12"' --term='termite'A sway/config-ba a kovetkezokepp irtam be, es mukodik:
set $menu j4-dmenu-desktop --dmenu='bemenu -i --nb "#3f3f3f" --nf "#dcdccc" --fn "pango:DejaVu Sans Mono 12"' --term='termite'Elotte termeszetesen felraktam a dmenu-t ugy hogy a wlroots-t hasznalja, meg a j4-dmenu-desktop AUR csomagot. A firefoxnak es a brave-nak csinaltam az /usr/share/applications ala uj desktop fajlokat - firefox-wayland, brave-wayland - amik wayland modba inditjak megfelelo parameterekkel ezeket a bongeszoket, a regi parancsikonokat meghagytam, hiszen nemcsak sway-t hasznalok hanem KDE-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Windows 11
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest