-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Transmission cli-s verzióját kipróbáltam, de értelmetlennek tartom számomra. Ahhoz hogy megnézzem a tartalmát, ahhoz indítsak el egy jóval energiaigényesebb programot (böngésző), mintha a saját guis felületét használjam, ami meg csak 9MB memóriát eszik.
Szerintem a feh eléggé cli-s abban az értelemben, hogy nincsen gui felülete, hogy te ott nyitogass képeket, vagy csoportosíts stb. Csak mikor megnyílik a kép, akkor van egy 4-5db-os menü, amiben lehet egy-két funkciót választani. Pont így van az mpv videólejátszóval is. Üresen nem tudom elindítani magában (illetve asszem valami csel van már rá, de csak elindítva a programot nem reagál, csak ha adok neki bemenetként egy filet. Ezek nekem már eléggé minimálak. Főleg hogy ha egy VLC-hez hasonlítom.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64-128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest