Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Archttila
üzenetére
Megint csak azt tudom írni, hogy ez van. Nem kinőtted, hanem a Pi nem erre való, hogy gigabites netet kihajtva egyszerre három 120 gigás torrentet húzgálj, meg desktopnak is használd, meg Chrome/Brave zabálja le az erőforrásait. Azért mindenképp próbáld meg 64 bitessel. Valószínű azon több minden le fog fordulni eleve, de szerintem desktopnak, meg nagy ívű torrentezésre az se lesz jó. Az ARM mobil proci, nem dekstop. A buszai is úgy lettek kitalálva, hogy USB-alapúak és lassúak. Ez a Pi is mikroszervernek és mikrokontrollernek lett kitalálva, nem rendes, nagy sávszélességű letöltőszervernek meg desktopnak.
-
attilav2
őstag
válasz
Archttila
üzenetére
qbit-et ne sajnáld hogy nem megy pi-n, rettentő erőforrás zabló beágyazott eszközökön, pi-re/routerre jobb/stabilabb a transmission/rtorrent.
Próbálkoztam 1200GU-n qbit-tel de hosszabb rövidebb idő után mindig kilőtte a kernel memória hiányra hivatkoza, amíg ment rettentő magas volt a load, pedig az mt7621 egy 2c/4t proci ha jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB