Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Kösz az infót, erre már nem emlékeztem, hogy az a testingből van. Kipróbáltam a nox-ot is, az is ugyanazzal a hibával hasal el. Nem fogom ennek ellenére a libtorrent rasterbart downgrade-elni, mert 1) semmi baja, 2) ez a qbittorrentesek bénasága, 3) dobni fogom a qbittorrentet egészében, amit már rég tervezek meglépni, azért is tesztelem már mellette egy ideje az rtorrentet.
Kár érte, mert a qBittorrent azon kevés programok közül való volt, amiből még GUI-sat használok, ezzel hogy ez kiesik, már csak a Termite, Goldendict, Firefox lesz az, ami GUI-s és rendszeresen használom, persze a Wine, Steam, játékok is GUI-sak, de azokat ritkán futtatom. A többi progi mind CLI-s. De annyira jó és feature-gazdag volt az qB, hogy azt eddig nem tudtam elengedni, de úgy néz ki, ennek is eljött az ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Pánik a memóriapiacon
- Xbox Series X|S
- PlayStation 3
- sziku69: Szólánc.
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Bitcoin topic
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iPhone 13 128GB 88% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB